Kreftrehab2017 inviterer til to dagers konferanse 27. - 28. april

05.01.2017
Senter for krisepsykologi er med på å arrangere en to dagers tverrfaglige konferanse: KreftREHABb2017- Fra drøm til virkelighet - med fokus på framtidens kreftrehabilitering i Bergen 27.-28. april 2017.

Programmet tar for seg ulike utfordringer innenfor framtidens kreftrehabilitering, blant annet behandling av traumer knyttet til kreftbehandling og hvordan hjelpe kreftpasienter til å leve med angst for tilbakefall.


Program og påmelding finner du på denne lenken: http://kreftrehabilitering.no/programmet-klart-kreftrehab2017/
Fagfolk inviteres til å sende inn abstract innen 27.januar 2017 - mer opplysinger finner du her: http://kreftrehabilitering.no/abstracts-kreftrehab-2017/

Nyheter

Forskning på og med berørte etter 22. juli terroren er viktig, og berører viktige etiske problemstillinger. Ny bok omhandler tema.

Vi har tidligere skrevet om håndtering av terrorfrykt. Dette fortsetter dessverre å være aktuelt stoff. Det finnes måter å håndtere frykten på.

Barnepsykolog Magne Raundalen har satt sammen noen tips til foreldre og lærere om hvordan de kan snakke med barn om den vanskelige gisselsituasjonen i Algerie